Heeft Multi Wish meer winkels in Borne?
Nee, om misverstanden te voorkomen, enkele jaren geleden hebben wij tijdelijke een tweede winkel gehad aan de Hofstraat in Borne. Deze winkel was alleen tijdens de carnavalsperiode open. Multi Wish, was gevestigd aan De Bleek 20 te Borne. Maar i.v.m. de hoge kosten en vele concurrentie hebben wij het besluit genomen om deze winkel te sluiten. Alle verkoopactiviteiten zijn verplaatst naar de Ambachtsstraat 36A in Borne en naar de Lantmanstraat 15 in Borne. Vanaf hier gaan ook onze verkoopactiviteiten betreffende de feestartikelen gewoon door. Hier kunt u terecht om het bestelde vuurwerk of andere bestellingen af te halen en om "los" vuurwerk te kopen. Verkoop van vuurwerk kan en mag alleen op de laatste 3 dagen van het jaar! Ook de andere feestartikelen kunt u hier op afspraak afhalen.

Moeten wij altijd verzendkosten betalen?
Ja, normaal gesproken wel voor adressen in en rondom Borne kunnen wij de bestelde artikeleneventueel gratis bezorgen vraag dan wel eerst naar de voorwaarden. Uitzondering, indien het geen spoedbestelling betreft en het bezorgadres ligt op onze route dan kunnen we over de bezorging en de kosten afspraken maken. Bij een bestellingen met veel volume en een relatief laag bestelbedrag kunnen de verzendkosten ook een enkele keer hoger uitvallen. Indien pakketjes buiten Nederland moeten worden verzonden dan zijn de verzendkosten meestal hoger. Ook daarom ons verzoek om NIET no direct te betalen en even wachten tot na de ontvangst van onze 2e e-mailyes. Daarin geven wij aan wat het totaalbedrag, inclusief verzendkosten, van uw bestelling is.

Bij een andere winkel komen we toch wel eens lagere prijzen tegen. Jullie zijn toch de goedkoopste?. Dat kan een enkele keer voorkomenblush. Onze collegae zullen, net als wij, wel eens tegen een koopje aanlopen. Deze producten worden dan tegen lage prijzen verkocht. Na afloop van de carnaval zijn er bedrijven die overgebleven partijen opkopen. Deze kleding wordt dan tegen een veel lagere prijs ingekocht en kan dus ook voor een lagere prijs worden verkocht.

Wat nu als er elders in Borne toch goedkopere aanbiedingen zijn?
Vertel ons welk artikel het betreft, waar mogelijk passen wij de prijs in uw voordeel aanwink


 

Er zijn geen FAQ categorieën beschikbaar.