Betaling uitsluitend vooraf tenzij anders is afgesproken!

Download algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn alleen van toepassing voor deze webwinkel

Betaling Vooraf:
s.v.p. niet eerder betalen nadat wij uw bestelling hebben gecontroleerd en akkoord bevonden, u krijgt hiervan binnen 24 uur bericht via de mail.

Prijzen:
Al onze prijzen zijn nettoprijzen BTW inbegrepen, zonder verzendkosten. Prijswijzigingen zijn altijd voorbehouden.

Werkwijze:
U mailt ons uw bestelling, u wacht op onze bevestiging die binnen 24 uur volgt. In deze bevestiging vermelden wij of de goederen aanwezig zijn en wat de totaalprijs, inclusief verzendkosten, is. Daarna maakt u het totaalbedrag van uw bestelling over op Banknummer NL18 RABO 0309 9191 93 t.a.v. Multi Wish Borne. Na ontvangst van de betaling versturen wij de goederen naar het door u opgegeven adres. Voor het bestellen van grotere hoeveelheden kunt u vooraf een vrijblijvende offerte aanvragen.

Verzendkosten:
Wij berekenen de verzendkosten aan u door volgens de geldende Post.nl tarieven. De verzendkosten komen NIET altijd overeen met de automatisch berekende verzendkosten. Deze kunnen in uitzonderingsgevallen hoger uitvallen. Dit is afhankelijk van de omvang, het gewicht en de bestemming van het pakket. Kleine bestellingen kunnen in overleg en op risico van de klant via een envelop worden verzonden. De Maximale pakketomvang voor verzending binnen Nederland via Post.nl is 100x50x50cm gewicht maximaal 20 kg. De verzendkosten buiten Nederland vallen hoger uit. U ontvangt hierover altijd vooraf bericht.

Levertijd:
Direct na ontvangst van het te betalen bedrag dit duurt voor Nederland maximaal 48 uur (meestal 24 uur) en binnen Europa maximaal 5 werkdagen.

Verhuur:
De minimale huurperiode is 3 dagen. De indeling van deze 3 dagen is als volgt: dag 1 is de ophaaldag. Het artikel kan in overleg eerder worden opgehaald. Zonder overleg is dit na 15.00 uur. Dag 2 is het artikel de hele dag in uw bezit. Dag 3 is de dag dat het artikel weer retour moet. Dit moet voor 10.00 uur gebeuren tenzij anders is afgesproken. Wenst u andere tijden dan verzoeken wij u dit vooraf met de betrokken medewerker af te spreken. Voor kleding is de minimale huurperiode 2 dagen, tenzij anders is afgesproken. De verhuurartikelen kunnen op afspraak op een nader te bepalen adres worden afgehaald.

Algemeen:
Alle artikelen die door de Firma Multi Wish worden verzonden zijn vooraf gecontroleerd. Indien een artikel niet aan uw verwachtingen voldoet kunt u dit na overleg met ons, en op uw eigen kosten binnen 3 dagen na ontvangst aan ons terugsturen. Kleding (ook defecte) dient binnen 1 dag terug te worden gestuurd. Ons advies is om de geleverde goederen direct te controleren op eventuele gebreken. Het door u aan ons betaalde bedrag, min de door ons gemaakte verzendkosten, worden na ontvangst van het betreffende artikel en akkoord terug gestort op uw rekening. Wij verzenden dus geen vervangend artikel tenzij u bereidt bent om hiervoor opnieuw de verzendkosten te betalen. Indien er om de een of andere reden een artikel ontbreekt, dan wordt u hiervan op de hoogte gebracht d.m.v. de 2e bevestiging. Indien er na levering artikelen ontbreken dient u ons direct op de hoogte te stellen. Deze artikelen worden niet nageleverd tenzij anders wordt overlegd. Wij storten het te veel betaalde bedrag weer terug op uw rekening. U kunt ons telefonisch of via een e-mail op de hoogte stellen. Bij defecte of beschadigde artikelen kan om een foto worden gevraagd.