Foto

Let op: indien u een bestelling via deze site plaatst, krijgt u vooraf altijd TWEE bevestigingen. Betaal NIET no eerder dan na de ontvangst van de tweede bevestiging. Bij kledingbestellingen verzoeken wij u in het veld * opmerkingen* de gewenste maten door te geven.

VERZENDKOSTEN:
De verzendkosten worden automatisch aan het totaalbedrag toegevoegd. Alle pakketten worden via GLS pakketdienst verzonden tenzij anders is overlegd. Erg kleine of platte artikelen kunnen eventueel in een envelop via post.nl worden verzonden. De kosten zijn dan meestal lager maar er is geen mogelijkheid om het pakket te volgen en het risico ligt dan bij de koper.

VERHUUR INFLATABLES, SARAH- EN ABRAHAM POPPEN: 
De minimale huurperiode is 3 dagen. De indeling van deze 3 dagen is als volgt: dag 1 is de ophaaldag. De pop kan dan in overleg worden opgehaald,
 zonder overleg is dit na 15.00 uur. Dag 2 is de pop de hele dag in uw bezit. Dag 3 is de dag dat de pop weer retour moet. Dit moet voor 10.00 uur, tenzij anders is afgesproken. Wenst u andere tijden dan verzoeken wij u dit vooraf met de betrokken medewerker af te spreken.


GROOTHANDEL:
Voor bedrijven en verenigingen die ingeschreven staan bij de K.v.k. gelden speciale tarieven. Voor meer informatie over onze groothandelsactiviteiten kunt u contact opnemen met Tonnie Schopman tel. nr. 06-11704749.
 

MULTI WISH is de eerste en de goedkoopste fun-, fop-, en feestartikelenspeciaalzaak in deze regio. Wij zijn gevestigd op het adres Ambachtsstraat 36 A in Borne. Vanaf februari 2016 is onze winkel aan de Bleek 20 gesloten.

Bijna alle artikelen zijn verkregen via eigen import. Indien u speciale wensen heeft dan zoeken wij voor u uit wat de mogelijkheden zijn.

MULTI WISH is het startpunt van iedere feestelijke gelegenheid. Naast de standaard artikelen zoals kleding, maskers, hoeden, ballonnen, slingers, petten, schmink en accessoires voor alle denkbare themafeesten, hebben we een ruime keuze in Sinterklaas-, Zwarte Piet-, Kerst-, en Paashaaspakken. 
Voor de "gewone" feestartikelen met betrekking tot verjaardagen, bruiloften, geboortes slaagt u gegarandeerd bij MULTI WISH. 

Al jaren kunt u bij ons terecht voor vuurwerk uit de Pro-line collectie. Dit vuurwerk is door kenners uitgeroepen tot het mooiste consumentenvuurwerk.
Na de vuurwerkramp in Enschede hebben wij het besluit genomen om ons verkooppunt van vuurwerk te verhuizen naar het Industrieterrein Het Molenkamp Ambachtsstraat 36 A in BORNE. In 2009 hebben zijn onze bunkers vergroot zodat we nu maximaal 10.000 KG vuurwerk op voorraad hebben. Onze bunkers zijn voorzien van vloerverwarming en van de modernste sprinklerinstallaties. Bij ons koopt u altijd droog, mooi, veilig en uitstekend vuurwerk. Folders worden huis aan huis verspreid. Vanaf 2016 kan het vuurwerk on-line worden besteld of de laatste 3 dagen van het jaar direct worden gekocht en meegenomen in onze vuurwerkwinkel aan de Ambachtsstraat 36A te Borne.

Verhuur:
Wij verhuren o.a. Sara's en Abrahams, Ooievaars (o.a. 3D en houten ooievaars tot 5 meter), leeftijdsborden en borden met teksten. Opblaasbare Sara's, Abrahams en baby's. De hoogte varieert van 2,5 tot 4,5 mtr. Heeft u speciale wensen of vragen dan kunt u telefonisch informatie opvragen via 074-2667788. Tegen meerkosten kunnen verhuurartikelen bij u thuis worden afgeleverd. Wij versturen geen verhuurartikelen.
 
Oranjeartikelen:
Oranje artikelen zijn bij ons het hele jaar door verkrijgbaar. Dit zijn niet alleen de standaard artikelen, bij ons varieert dit van een oranjepak in de vorm van een bal met luchtkoeling, een oranje lederhose tot en met een oranje leeuwenstaart.
 

GROOTHANDEL:
Verenigingen en bedrijven die ingeschreven zijn bij de K.v.k. en die over een b.t.w. nummer beschikken kunnen gebruik maken van onze groothandelsafdeling. Hiervoor verzoeken wij telefonisch contact met ons op te nemen via tel. nr 06-11704749.

Wij zijn gevestigd aan de: Ambachtsstraat 36A te BORNE. 
Tel. nr 06-11704749
email: info@multiwish.nl